Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering
 

Ruim aanbod in alle soorten vloeren in Almere

Welkom op de website van Vloeren Almere, met een ruim aanbod aan verschillende vloertypen. U vindt bij ons trendy en slijtvast laminaat, stijlvolle parketvloeren maar ook ruime keuze in tegels, kurk en linoleum. In onze ruim 800 vierkante meter tellende showroom vindt u tal van vloerstalen en zelfs compleet ingerichte woonkamers om u een sfeerimpressie te geven van welke mogelijkheden voor vloeren in Almere we hebben.

Vloeren in Almere uitzoeken met behulp van vakkundige adviseurs

Een vloer is een belangrijke sfeerbepaler in huis en wie vloeren in Almere uitzoekt heeft keuze uit talloze mogelijkheden. Allemaal hebben ze een eigen effect op de uitstraling van uw woning. Daarom helpen we u graag bij de keuze voor een nieuwe vloer. Onze adviseurs nemen de tijd om u van advies te voorzien. Ze leggen voor u verschillende alternatieven naast elkaar, maar laten u altijd zelf de keuze. En ze informeren u over slijtvastheid bijvoorbeeld, tegels zetten, of over onderhoud van uw vloeren in Almere.

Hoge kortingen op restpartijen vloeren in Almere

Niets is zo veranderlijk als mode en dat geldt ook voor vloeren in Almere, hebben wij gemerkt. Geregeld wisselen fabrikanten hun assortiment en gaan prachtige vloerpartijen van hoge kwaliteit in de uitverkoop. Daarom kunnen we u vrijwel altijd vloeren in Almere aanbieden met hoge kortingen. Deze restpartijen vloeren staan net als al onze andere vloeren garant voor jaren woonplezier en kennen dezelfde garantievoorwaarden. U vindt ze in de outlethoek van onze showroom. Of het nu laminaat, parket, tapijt of tegels worden, we helpen u graag om de goedkope vloeren in Almere te vinden die passen bij uw woonkamer.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>